Fotografies Club de Lectura Febrer 2015. «Historias de cronopios y fama» de Julio Cortázar

El Club de Lectura és una activitat molt consolidada en la nostra Biblioteca. Al llarg del tres anys que porta funcionant, ha anant creixent no només en nombre de participants, sinó que també ho ha fet en la qualitat i diversitat dels seus continguts. Ja és una tradició incorporar en cada una de les seves sessions, activitats complementàries com el visionat de pel.lícules basades en el llibre que s’està treballant, entrevistes televisives amb els autors (algunes recuperades de programes amb molta solera), lectures col.lectives, etc.
Últimament, també s’ha introduït la cortesia d’oferir als participant un te o un cafetó que a l’hivern ve molt de gust.

En la darrera sessió del dia 12 de febrer, es treballava el llibre del Júlio Cortázar «Historias de cronopios y fama». A més del visionat de l’entrevista que el veterà periodista Soler Serrano va fer a Cortázar en el seu programa «A fondo» l’any 1977 en la qual entre altres coses, l’autor parlava dels Cronopios y dels Famas, una companya del grup va convidar una amiga seva que és argentina i que ens va parlar de la beguda infusionada per excel.lència de l’Amèrica Llatina: el mate. De la seva mà i amb el seu suau i melòs accent argentí, vàrem conéixer la planta originària, els estris per a la seva preparació i el seu consum, les diverses maneres de preparar la infusió i sobretot, el contingut social que té el mate en el dia a dia dels argentints. Per a moltes de les persones assistents, aquesta va ser la primera vegada que vàrem tastar el mate.

Per al Club de Lectura del mes de març, tenim «Lolita» de Vladimir Nabokov, tot un clàssic.

Pot veure les fotografies a l’àlbum del club.

Publicado el 25 febrero, 2015 en Uncategorized. Añade a favoritos el enlace permanente. Comentarios desactivados en Fotografies Club de Lectura Febrer 2015. «Historias de cronopios y fama» de Julio Cortázar.

Los comentarios están cerrados.