Club de lectura

CLUB DE LECTURA

(activitat mensual)

El Club de lectura de la Biblioteca Popular Josep Pons de Can Batlló existeix des d’octubre de l’any 2011 i des d’aleshores ha anat creixent mes a mes. No és un Club de lectura temàtic; llegim tota mena de narrativa en català i castellà i de tant en tant fem una incursió en la poesia i en el teatre. Les seves sessions són mensuals (un dissabte pel matí o la tarda), acostumen a durar una hora i hi pot participar qualsevol persona que ho desitgi. Al final de cada sessió es decideix quin serà el llibre sobre el que es farà el col·loqui a la següent sessió i es fixa la seva data. Generalment, no sempre, la biblioteca disposa d’un exemplar del llibre, llavors cada persona del club ha de procurar-se el seu exemplar pel seus propis mitjans, encara que de vegades és possible aconseguir una versió electrònica del llibre i llavors se’n fa difusió.
A les sessions es fa un debat sobre el llibre i l’autor. La participació és lliure i oberta en un ambient agradable i lluny de formalismes; la moderació del debat es produeix de manera natural entre totes i tots: no ens cal la figura del “conductor”.
Si t’agrada la literatura i vols compartir el plaer de llegir-la, apunta-t’hi!

temporada-2016-17

TEMPORADA 2O15-16 club de lectura

 

Programació Clubs de Lectura 2015

Resum del Club de Lectura del mes de maig de 2015. Simenon i visita a la Barceloneta

Va estar força entranyable l’acollida a la cuina de la llibreria negra i criminal i poder escoltar en Camarasa… un pou de saviesa i a més a més ja tenim proposta de lectura de novel·la negra per la propera temporada!!!
La visita a la casa tradicional de la Barceloneta, un exemple més d’espais recuperats per la lluita veïnal que fan comunitat i connecten la història de la gent del barri amb la vida quotidina del veinatge d’avui.
La Mercè ens va portar a una cantonada on una pintada dels primers moments de la guerra civil, feia homenatge a un milicià del POUM, Miquel Pedrola, veí de la Barceloneta, barrri que va patir massa els bombardejos.
I per acabar… un vermut amb una tapa sorprenent: pell de bacallà fregida… a l’alçada de les millors patates fregides.

Novembre ’14

cartell_delágrimasyacero

Setembre ’14

Dissabte 20 de setembre a les 11,00 a la Biblioteca:

Club de Lectura
“Paseos con mi madre” de Javier Pérez Andújar amb la presència de l’autor.

Juliol ’14

Dissabte 12 de juliol a les 11,00 a la Biblioteca:

Club de Lectura
“De ratones y hombres” de Jon Steinberg
Divendres 25 de juliol a les 21:00 a l’Auditori actuació del grup “Accidents Polipoètics”
Filmació de l’actuació
Juny ’14
Dissabte 7 de juny a les 19h, al Koitton Club del c/Rosend Arús núm 9: Lectura de fragments de l’últim capítol de “Ulises” de James Joyce.
Maig ’14

Dissabte 24 maig a 17h el llibre ‘La claraboya’, de José Saramago.

A %d blogueros les gusta esto: