5 d’octubre: tornem a obrir!

Hola lectores i lectors!

Després de molts mesos amb la biblioteca tancada, ja us podem dir que Tornem a obrir!

Ja ho tenim tot a punt, mesures de seguretat, desinfecció i distància, cartells indicatius i els voluntaris i voluntàries amb més ganes de que mai de tornar a parlar de llibres amb vosaltres, això si, mantenint la distància i amb aforament limitat.

Apunteu la data al calendari: DILLUNS 5 D’OCTUBRE la biblioteca torna a obrir en els seus horaris habituals.

I recordeu que dins de la biblioteca és obligatori l’ús de mascareta, la desinfecció de mans i mantenir la distància de seguretat en tot moment.

Us hi esperem!

Parlem de llibres

A causa de la quarentena generada per l’emergència sanitària del Coronaviurs COVID-19, els nostres bibliotecaris han tingut molt de temps per posar-se al dia amb les seves lectures i preparar unes recomenacions per als nostres usuaris, per això, des de la biblioteca us volem proposar les lectures que hem anat fent durant aquests dies de confinament. Si voleu enviar-nos les vostres propostes, feu-nos-les arribar a biblioteca@canbatllo.org

Aquí anireu trobant el recull de les lectures recomenades que anireu trobant cada dia publicades a les nostres xaarxes socials.

Avís important. Tancament temporal de la biblioteca.

Visquem els contes. 7 de març. «Mirant al cel»

Aquest proper dissabte 7 de març, a la biblioteca us esperem per a endinsar-nos en contes que ens faràn viatjar més enllà de les estrelles.

Novetat: «Sota Terra» d’Elena Gavarró i Buscà

Apassionats de la lectura, us comuniquem que a la biblioteca ens ha arribat un nou llibre que es mereix una menció especial. Es tracta del llibre «Sota terra» i la seva autora és veïna del barri.

L’Elena Gavarró, va tenir l’amabilitat de cedir-nos un dels exemplars dedicats del seu últim llibre per ampliar el fons de la biblioteca.

«Sota terra» ens transportarà en el temps fins a finals del segle XIX, on un misteriós segrest farà trontollar els fonaments de tot un poble. A través dels seus habitants, de perfils molt diversos, descobrirem com aquesta trama plena d’intriga pot canviar la manera de veure les coses.

Club de lectura obert. «Lectura fácil» amb l’autora Cristina Morales

Dissabte 15 de febrer a les 11h, el club de lectura parlarà del llibre «Lectura fácil» de Cristina Morales juntament amb la seva autora. T’hi esperem!

Visquem els contes. 25 de gener. «A les fosques»

Nadal 2019

dsc_0809

Benvolguts usuaris,

La Biblioteca us informa que tancarà les seves portes del dissabte 21 de desembre al matí fins al dilluns6 de gener amb motiu de les festes nadalenques.

A partir del dimarts 7 de gener, tornarem a obrir les nostres portes en l’horari habitual.

Tot l’equip de la biblioteca desitgem que aquestes festes us portin bons llibres acompanyats de bones lectures i millors companyies.

Bones festes i bona lectura a tots i a totes!

Visquem els contes. 23 de novembre. «Story time & songs with Sherry»

Visquem els contes. 26 d’Octubre. “Al mar”