Preguntes freqüents

 1. Donacions
  • Tinc uns llibres a casa que vull donar a la biblioteca. Com ho faig?
   Si vols fer una donació a la biblioteca, has de dur tu mateix els llibres, però primer cal que ens diguis quins llibres són. Aquí tens unes pautes que et poden ajudar a descartar alguns llibres d’entrada:
   Si són llibres infantils, els pots dur sense problemes, d’aquest sempre en necessitem.
   Si són novel·la, poesia o teatre, actualment, només agafem llibres publicats els últims 5-10 anys. Dels llibres publicats entre els anys 50-80, ja en tenim, en ocasions, més de 2 exemplars i els prestatges de la biblioteca no és fan més grans amb el temps.
   No acceptem enciclopèdies, avui en dia es fan servir poc i les que tenim ja són bones.
   Els llibres de coneixements, és a dir, tota la resta, ens caldrà que ens facis arribar una llista al correu de la biblioteca (biblioteca@canbatllo.org) amb els títols, els autors i l’any de publicació. La teva llista es presentarà a la Biblioassemblea que es convoca cada mes i, s’avaluarà quins llibres es poden agafar i quins no. Un cop aprovat en biblioassamblea, rebràs un correu amb la decisió presa pel grup.
 2. Socis / Usuaris
  • Què haig de fer per ser soci?
   Per ser soci o usuari de la biblioteca, només cal que omplis amb les teves dades les fitxes que trobaràs al taulell d’informació; un dels nostres voluntaris/es, introduïrà les teves dades al programa i ja seràs usuari de la biblioteca.
  • S’ha de pagar per ser soci/usuari?
   No. Tots els serveis que ofereix la biblioteca són completament gratuïts.
 3. Voluntariat
  • Qui pot ser voluntari?
   Tothom pot ser voluntari, només cal tenir ganes de col·laborar i una mica de temps lliure.
  • Què haig de fer per ser voluntari de la biblioteca?
   Per ser voluntari de la biblioteca, has d’enviar un mail a biblioteca@canbatllo.org amb les teves dades de contacte, i la persona responsable de gestió de recursos humans de la biblioteca es posarà en contacte amb tu per concertar una petita entrevista i avaluar quina serà la millor tasca que pots fer a la biblioteca.
 4. Prèstec
  • Puc agafar llibres en prèstec? Com ho faig?
   Sí, per agafar un llibre en prèstec, només cal que omplis amb les teves dades les fitxes que trobaràs al taulell d’informació de la biblioteca, ho donis als bibliotecaris/es juntament amb el llibre que vulguis agafar i ells faran la resta.
  • Quants documents puc agafar en prèstec? Quant de temps els puc tenir?
   No hi ha límit establert. Les teves necessitats i el sentit comú ens donaran la pauta. El periode de prèstec és d’un mes.
  • Com puc renovar un prèstec?
   Per renovar un prèstec pots enviar un mail a la biblioteca amb les teves dades i el títol del llibre o pots venir a la biblioteca a renovar el prèstec personalment. El prèstec es renova per 1 mes.
  • Els prèstecs s’han de pagar?
   No, els prèstecs són totalment gratuïts, igual que tots els serveis que ofereix la biblioteca.
 5. Wifi
  • La biblioteca disposa de connexió a internet?
   Si, a la biblioteca hi ha 3 ordinadors amb connexió a internet.
  • Hi ha wifi a la biblioteca? Com em puc connectar?
   Sí, la biblioteca té wifi. Per connectar-te només cal que introdueixis la contrasenya que trobaràs escrita als cartells informatius de la biblioteca, al costat del taulell de recepció.
Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: